Securitate

Echipa Remi-Party, în scopul unui joc în siguranţă, a implementat mai multe sisteme de siguranţă pentru următoarele:

1. Programul de joc
2. Împărţirea cărţilor
3. Desfăşurarea jocului
4. Protecţia împotriva conspiraţiei
5. Protecţia datelor
6. Servere

1. Utilizarea programului:

Utilizatorul îşi pune pentru întâia oară problema siguranţei atunci când ajunge pe site-ul Remi-Party. După înregistrarea pe site poate intra pe pagina lobby, iar mai apoi la mesele de joc. Legătura dintre utilizator şi serverele noastre este protejată cu mai multe nivele de securizare, care sunt o garanţie a siguranţei.

2. Împărţirea:

Din punctul de vedere al cursului jocului are o importanţă exclusivă ca sub nicio formă să nu se repete cărţile, împărţirea fiind total aleatoare. Generatorul aleator, care este de tipul Mersenne Twister, utilizează date strânse din mai multe surse independente unele de altele, care şi fiecare separat asigură o variaţie nenumărată.

3. Jocul

Siguranţa constantă a jocului am asigurat-o prin mai multe funcţii integrate. Ne străduim să oferim un joc exact şi continuu, şi să minimalizăm eventualele erori survenite din utilizarea online şi respectiv din alte cauze tehnice, ori să le reparăm cât mai urgent.

Avem în vedere întreţinerea unei conexiuni internet cât mai ideale.

Dacă jocul se întrerupe din cauza întreruperii conexiunii internet şi jucătorul încă se află în joc, după rezolvarea defecţiunii, programul îl va duce înapoi la masă. Dacă acest lucru nu se întâmplă, se poate ajunge înapoi la masă făcând click pe icoana "mesele mele active" aflată în pagina lobby.

4. Conspiraţia

Abordăm cu deosebită atenţie şi tratăm prioritar menţinerea corectitudinii jocului. Dacă la o masă doi sau mai mulţi jucători colaborează împotriva celuilalt sau celorlalți jucători, atunci înseamnă că trişează. Sistemul nostru conceput în mai multe trepte de siguranţă, face posibilă detectarea şi analizarea evenimentelor neobişnuite. Avantajul jocului online faţă de cel pe viu este acela că evenimentele desfăşurate sunt înregistrate într-o bază de date, putând astfel fi revăzute oricând şi putând fi folosite în situaţii bine fondate.

Aceste sesizări ale programului sunt analizate de angajaţii noştri. Se revăd mâinile, şi dacă sesizăm că s-a trişat ori a existat o conspiraţie, atunci se blochează conturile jucătorilor în cauză şi aceştia sunt excluşi din toate jocurile Remi-Party, inclusiv din viitoarele turnee la care jucătorii deja s-au înscris ori au obţinut dreptul de pe satelit. La fel ca şi sesizările programului, tot aşa le analizăm şi pe cele făcute de jucători prin e-mail, prin care semnalează o posibilă trişare sau conspiraţie.

5. Protecţia datelor:

Pentru ca să poţi juca la mesele pe bani reali ale Remi-Party, trebuie ca să te înregistrezi! La înregistrare trebuie să furnizezi unele date personale: adresa e-mail, data naşterii, etc. În acelaşi timp, trebuie să-ţi alegi un nume de utilizator şi o parolă.

Echipa Remi-Party face tot posibilul pentru ca nimeni, niciodată, în nicio situaţie să nu poată abuza de datele personale ale jucătorilor. Aceste date le păstrăm secrete, în conformitate cu cele mai stricte prevederi.

Îi rugăm pe jucătorii noştri să nu-şi dea parola persoanelor neautorizate, pentru că prin aceasta le-ar oferi acces la conturile lor de Remi-Party.

6. Servere:

Protecţia serverelor noastre este foarte importantă pentru noi. Pentru a le feri de atacuri fizice şi online, le ţinem în încăperi special amenajate în acest scop. Încăperile sunt climatizate şi umiditatea este în permanenţă controlată. Pentru o siguranţă deplină, am montat un sistem antiincendiu cu monitorizare continuă de 24 ore, precum şi o uşă şi sisteme de închidere speciale. Alimentarea cu energie electrică a serverelor se face de la două surse diferite, total independente una faţă de cealaltă. Acest lucru asigură posibilitatea unui service continuu în caz de defecţiune.

Regulamente de jocuri