Moduri de jocuri

 În camerele Remi-Party online poţi alege între mai multe variante de joc: Remi 40, Remi 50, Remi 51, Joker-mania 51, Remi pe tablă. Bineînţeles, ne-am străduit ca să facem aceste jocuri (care pot fi jucate la mese cu 2-3 sau jucători) şi mai interesante, palpitante cu ajutorul unor modificări care pot fi selectate în pagina lobby. După alegerea variantei de joc şi a mizei corespunzătoare, poţi păşi mai departe la mesele de remi. Miza aleasă, după scăderea comisionului, ajunge în fondul de câştig.

1 Party

Caracteristica variantei 1 Party este că joacă o singură partidă (2-4 jucători). În cazul a doar doi jucători, câştigătorul primeşte întreaga sumă plătită în fondul de câştig. În cazul a trei sau patru jucători, clasamentul este stabilit în baza punctelor ce reprezintă valoarea totală a cărţilor cu care au rămas în mână. Acest lucru este important deoarece în acest caz şi al doilea clasat primește din fondul de câștig depus. În caz de egalitate, premiul ce revine clasării respective se împarte în mod egal.

Plata în procente din suma depusă în fondul de câştig

 

3 Party (2-4 jucători)

În toate cazurile, varianta 3 Party constă din 3 runde. La fel ca şi la 1 Party, şi aici poţi alege între mese cu 2-3-4 jucători. Câştigul se plăteşte după jucarea celor 3 runde. Jocul este bazat pe regula de punctaj. Punctajul constă din valoarea cărţilor rămase în mână, respectiv din punctele premiu ale rundelor câştigate. În caz de câştig, se pot obţine 50 de puncte, iar în caz de câştig prin hand, 100 de puncte premiu, care vor fi scăzute din totalul punctajului curent. În caz de câştig prin hand, valoarea cărţilor rămase în mâinile jucătorilor învinși se va dubla. Dacă cineva nu reuşeşte să realizeze minimul de etalare, adică rămâne în mână cu toate cele 14 cărţi, va primi 100 de puncte de penalizare, iar dacă s-a câştigat prin hand, va primi 200 de puncte de penalizare. Scopul jocului este acela de a avea cât mai puţine puncte la încheierea celor 3 runde de joc. În cazul partidei cu doi jucători, întreaga sumă din fondul de premiere o primeşte jucătorul cu cele mai puţine puncte. În cazul partidei cu trei sau patru jucători, clasamentul este realizat în baza valorii cărţilor rămase în mână. Acest lucru este important pentru că în acest caz şi al doilea clasat primeşte din fondul de premiere depus. În caz de punctaj identic, suma care revine locului respectiv se va împărţi în mod egal între jucătorii respectivi. Este important să se cunoască faptul că la aceste mese, jocul poate începe şi dacă numărul participanţilor este mai mic decât numărul maxim pentru o masă, cu acordul tuturor jucătorilor. În această situaţie toate cele 3 runde se vor desfăşura numai cu aceşti jucători. Alt sau alţi jucători pot intra în joc numai după încheierea celor trei runde.

Plata în procente din suma depusă în fondul de câştig

 

5 Party
(2-4 jucători)

5 Party este un tip de joc care se desfăşoară în baza regulilor jocului 3 Party. Dar între aceste două tipuri există două deosebiri fundamentale.
1. 5 Party în toate situaţiile constă din 5 runde.
2. La masa unde în prealabil s-a stabilit numărul de jucători, jocul poate începe numai dacă sunt ocupate toate locurile.

Plata în procente din suma depusă în fondul de câştig

 

Classic 5 (4 jucători)

Classic 5 este o variantă de joc de remi foarte îndrăgită şi populară, la care pot participa numai 4 jucători. Classic 5 în toate situaţiile constă din 5 runde. Jocul se desfăşoară în sistem de punctare, care corespunde în totalitate cu sistemul de punctare al 5 Party. Aceasta însemnă că la încheierea celor 5 runde, câştigă acei doi jucători care au totalul general de puncte cel mai mic, şi în plus, şi jucătorul aflat pe locul trei îşi primeşte înapoi jumătate din suma pe care a depus-o în fondul de premiere. Câştigurile se plătesc după încheierea celor 5 runde de joc, despre repartizarea acestora poţi obţine informaţii din tabelul de plăţi. În caz de punctaj identic, suma din fondul de premiu este împărţită în mod corect.

Plata în procente din suma depusă în fondul de câştig200 Freeze-Out (2-4 jucători)

200 freeze-out este o variantă de joc de remi care utilizează o metodă de eliminare pe bază de puncte. Numărul total de puncte este determinat în baza a două criterii. Un criteriu îl reprezintă valoarea cărţilor cu care un jucător rămâne în mână la încheierea unei runde. Dacă cineva nu realizează minimul de etalare, respectiv rămâne în mână cu toate cele 14 cărţi, va primi o penalizare de 100 de puncte. La încheierea rundei, fiecare jucător, cu excepția câștigătorului, va primi o penalizare de 15 puncte, iar la câștigare prin hand, o penalizare de 30 de puncte. Câștigătorul rundei primește 0 puncte. Punctele se cumulează de la fiecare rundă până la încheierea jocului. Prima dată este eliminat acel jucător (jucători) care atinge sau depășește punctajul minim de eliminare de 200. În acest joc scopul este acela ca punctajul partenerilor tăi de joc să atingă sau să depășească minimul de eliminare. Dacă într-o rundă sunt mai mulți eliminați, și rămâne un singur jucător sub minimul de 200 puncte de eliminare, atunci jucătorii eliminați nu mai au voie să continue jocul. În acest caz, în baza punctajului obținut de fiecare, se determină care este persoana de pe locul doi și care va primi un câștig. Repartiția câștigului, indiferent de numărul de persoane, se face în felul următor. La masa aleasă, jocul poate începe numai dacă s-au completat toate locurile. În această variantă de joc, numărul rundelor este nedeterminat, aceasta depinde de când ating sau depășesc participanții la joc punctajul minim de eliminare. Jocul se încheie dacă există doar un singur jucător care nu a depășit minimul de eliminare de 200.

Plata în procente din suma depusă în fondul de câştig

 

200 (R) Unlimited rebuy (2-4 jucători)

200 unlimited rebuy este o variantă de joc care se desfăşoară după regulile jocului 200 freeze-out. Diferenţa dintre cele două variante de joc este aceea că la 200 freeze-out jucătorul este eliminat la atingerea sau depăşirea minimului de eliminare (200 puncte), pe când la 200 unlimited rebuy are posibilitatea de a continua jocul. Pe parcursul jocului, dacă în conformitate cu punctajul realizat ar trebui să fii eliminat, dar în schimb hotărăşti să continui jocul, atunci poţi face acest lucru prin achitarea din nou a taxei de participare atâta timp cât în joc au mai rămas cel puţin doi jucători. Valoarea punctelor de răscumpărare este întotdeauna egală cu cea a jucătorului cu cele mai multe puncte rămas încă în joc. Dacă în cadrul rundelor sunt eliminaţi mai mulţi jucători şi rămâne doar unul singur cu punctaj sub minimul de eliminare de 200, atunci jucătorii eliminaţi nu mai pot continua jocul. În acest caz, totalul punctelor jucătorilor eliminaţi determină care dintre ei se clasează pe locul 2 şi primeşte parte din câştig. Rebuy-ul achitat de jucători, după scăderea comisionului, se adaugă la fondul de câştig. Despre repartizarea câştigurilor poţi afla informaţii din tabelul de plată al câştigurilor.

Plata în procente din suma depusă în fondul de câştig

 

200 Second chance (2-4 jucători)

200 second chance este o variantă de joc care se desfăşoară după regulile jocului 200 unlimited rebuy. Unica diferenţă, dar în acelaşi timp esenţială, este aceea că, un jucător după ce a fost eliminat, are posibilitatea de a relua jocul dar numai o singură dată în urma achitării din nou a taxei de participare.

Plata în procente din suma depusă în fondul de câştig

 

În cazul variantelor de joc pe puncte, limitele valorii punctelor sunt modificate în funcţie de miză!

Regulamente de jocuri