Játékszabályok

A Römi-Party csapata üdvözöl az online-römi termeiben!

A világon évtizedek óta több millió ember kedvenc kártyajátéka a römi. A társasági események, baráti összejövetelek, kávéházak, kártyaklubok nélkülözhetetlen játéka.

A RÖMI NEM SZERENCSEJÁTÉK!

A tudásra, logikára, memóriára, stratégiára épülő játék nem nélkülözheti a jó megérzéseket és a szerencsét sem. A játék sokszínűsége, a lapok számtalan kombinációja és a variációk kifogyhatatlan tárháza mindig izgalmas és szórakoztató élményt nyújt a játékban résztvevők számára. A technika fejlődésének és az internet egyre nagyobb térhódításának köszönhetően végre a römi is elfoglalhatja kiérdemelt helyét az online világban. Ennek szellemében hoztuk létre a Römi-Party online játékfelületet, melyen a nap bármely szakában, bárhol a világon valódi játékosokkal találkozhatsz.

Ahhoz, hogy részt vehess a valódi pénzes játékokban, regisztrálnod kell. Miután sikeresen regisztráltál, lehetőséged nyílik számlád feltöltésére, melyet a "pénztár" menüben többféle módon tehetsz meg.

A Römi-Party-n lévő számlád feltöltése után vehetsz részt valódi pénzes játékokban.
Többféle valódi pénzes játékot kínálunk, ezek lehetnek versenyek, illetve egyasztalos játékok, melyeket a lobby oldalon a "Valódi pénzes asztalok" fül alatt találsz meg.

Jó játékot kívánunk!