Joc responsabil

Remi-Party se angajează pentru un joc de cărţi responsabil, iar scopul este oferirea unei experienţe plăcute şi pozitive pentru participanţi.

Fiecare jucător care deschide cont nou la Remi-Party trebuie să marcheze o rubrică ce se află la subsolul contractului de utilizator final. Prin aceasta recunoaşte că a împlinit 18 ani şi că totodată acceptă termenii contractuali. Acest lucru atrage atenţia tuturor asupra faptului că nu acceptăm înregistrarea jucătorilor sub 18 ani. Atunci când un jucător nou deschide cont la Remi-Party, îi înregistrăm numele, adresa şi data naşterii, în scopul de a confirma că a împlinit deja 18 ani.

Activităţile de marketing şi reclamă ale Remi-Party nu vizează minorii. Participarea minorilor la joc nu este în acord cu etica şi valorile de afaceri ale Remi-Party.

Cum să joci responsabil remi online?!

Dacă hotărăşti să alegi remi online, există unele principii care pot ajuta ca jocul tău să fie mai sigur.

1. Joacă din plăcere, pentru distracţie, şi nu banii să fie scopul tău!

2. Joacă doar cu atâţia bani, câţi ţi-ai putea permite să-i pierzi! Niciodată nu juca cu banii care ar putea să pună în pericol existenţa proprie sau a familiei tale!

3. Stabileşte-ţi limite de plată!

4. Alege mize care să corespundă posibilităţilor şi situaţiei tale materiale!

5. Nu juca remi dacă eşti nervos, obosit sau deprimat! Este greu să iei hotărâri dacă eşti într-o dispoziţie proastă!

6. Echilibrează jocul de remi cu alte activităţi! Caută şi alte modalităţi de distracţie, pentru ca jocul să nu îţi acapareze viaţa!

Regulamente de jocuri