Felelősségteljes játék

A Römi-Party elkötelezi magát a felelősségteljes kártyajáték mellett, és célja, hogy élvezetes és pozitív élményt nyújtson a résztvevők számára.

Minden, a Römi-Party-n új számlát nyitó játékosnak be kell jelölnie egy rubrikát, ami a végfelhasználói szerződés alján található. Ezzel elismeri, hogy elmúlt 18 éves és egyben elfogadja a szerződés feltételeit is. Ez figyelmeztet mindenkit arra, hogy nem fogadjuk el 18 éves kor alattiak regisztrációját. Amikor egy új játékos számlát nyit a Römi-Party-n, rögzítjük a nevét, címét és születési dátumát, annak megerősítése céljából, hogy elmúlt 18 éves.

A Römi-Party marketingjének és reklámjainak nem célpontjai a kiskorúak. A kiskorúak részvétele a játékban nem egyezik a Römi-Party etikai és üzleti értékrendjével.

Hogyan játssz felelősségteljesen online römit?!

Ha úgy döntesz, hogy az online römit választod, létezik néhány irányelv, mely segíthet játékodat biztonságosabbá tenni.

1. A szórakozás, a kedvtelés miatt játssz, és ne pénzkeresés céljából!

2. Csak annyi pénzzel játssz, amennyinek elvesztését megengedheted magadnak! Soha ne játssz abból a pénzből, amely saját vagy családod egzisztenciáját veszélyeztetné!

3. Határozz meg magadnak befizetési limiteket!

4. Válassz képességeidnek és anyagi helyzetednek megfelelő téteket!

5. Ne römizz, ha ideges, fáradt vagy levert vagy! Nehéz jó döntéseket hozni, ha rossz hangulatban van az ember!

6. Ellensúlyozd a römit más tevékenységekkel! Keresd a szórakozás más módjait is, hogy a játék ne telepedjen rá az életedre!

Játékszabályok