Bónusz

Az online világában különböző kedvezményekkel, akciókkal, bónuszokkal találkozhatsz. Ezek egyrésze valóban hasznos lehetőségeket kínál, többségüknek azonban csak a hangzatos és figyelemfelkeltő reklám a célja.

Első befizetési bónusz

Azoknak a játékosoknak akik előszőr fizetnek be valódi pénzes egyenlegükre a befizetett összeg 200 %-át készpénzbónuszként jóváírjuk. Ez az összeg a valódi pénz egyenleg része és a játék folyamán (a játékok száma és a tétek nagysága függvényében) a készpénzhez részletekben íródik át.

Akciós befizetési bóbusz

Bizonyos időszakokban befizetett összegek után készpénzbónuszt írunk jóvá, melyek időpontjairól és mértékéről a weboldal hírrovatában tájékoztatást adunk.

Rake bónusz

A Römi-Party úgy gondolta, hogy az oldalt rendszeresen használó hűséges játékosait egy igazságos, és valóban hasznos jutalomban részesíti. Ezért egy sávosan kialakított rendszert dolgoztunk ki, mely rake-bonus pontok alapján működik. A rake-bonus pontokat a készpénzes asztalainkon gyűjtheted, melyek pontértéke függ a tét nagyságától és a játékokban való részvétel gyakoriságától. Ha a rake-bonus pontjaid száma eléri a kifizetési érték alsó határát, akkor az általad befizetett nevezési díjak jutalékából, a rake-bonus pontjaid számától függően 10-15 vagy akár 20%-ot készpénzben írunk jóvá a számládra. Ez a bónusz havi elszámolással kerül kifizetésre, és minden kifizetés után új elszámolás kezdődik.
Minden lejátszott játék után levonásra kerül a rake. Minden hónap elseje hajnali 4 órakor indul és egyben akkor nullázódik a bónuszpont felület. Az adott hónap alatt összegyűjtött bónuszpontok alapján
6000 bónuszpontig 0 (nulla) %
6001 - 15000 bónuszpontig 10 % 
15001 - 24000 bónuszpontig 15 %
24001 bónuszpont felett 20 % íródik jóvá a megtermelt rake-ből a valódi pénzes egyenlegen, a készpénzhez. Erről a játékosok e-mailben értesítést kapnak. 

 
Játékszabályok