Biztonság

A Römi -Party csapata a biztonságos játékfolyamat érdekében

1. A játékprogramot
2. A kártyák leosztását
3. A játékfolyamatot
4. Az összejátszás elleni védelmet
5. Az adatokra vonatkozó védelmet
6. A szervereinket

többrétegű védelmi rendszerekkel erősítette meg.

1. A program használata

A biztonság kérdése a felhasználóban először akkor merül fel, ha találkozik a Römi-Party weboldalával. A weboldalról regisztráció után juthat el a lobby-oldalra, majd a játékasztalokhoz. A felhasználó és a szervereink közötti kapcsolatot többszintű titkosítással védjük, mely garancia a biztonságra.

2. Leosztás

A játékfolyamat szempontjából kizárólagos jelentőséggel bír, hogy a kártyák semmilyen ismétlődést nem követnek, leosztásuk véletlenszerű. A véletlen generátor, melynek típusa: Mersenne Twister több, egymástól független forrásból merített adatot használ, melyek külön-külön is számtalan variációt garantálnak.

3. Játékfolyamat

A folyamatos játék biztonságát több beépített funkcióval biztosítjuk. Törekszünk a pontos és folyamatos játékmenetre, ezen kívül az online használatból, illetve egyéb technikai okokból fakadó esetleges hibák minimalizálására, vagy gyors kijavítására.

A legideálisabb internet kapcsolat fenntartását figyelemmel kísérjük.

Ha a játék az internet kapcsolat hibájából megszakad és a játékos még játékban van, a hiba elhárítását követően a program visszaviszi az asztalhoz. Ha ez nem következik be, a lobby-oldalon található "futó asztalaim" ikonra kattintással visszajut az asztalhoz.

4. Összejátszás

Megkülönböztetett figyelemmel, prioritásként kezeljük a játékmenetek tisztaságának megőrzését. Ha egy ugyanazon asztalnál két vagy több játékos a másik, vagy két másik játékos kárára együttműködik egymással, csalást követ el. Többlépcsős biztonsági rendszerünk lehetővé teszi a nem szokványos események szűrését és elemzését. Az élő játékkal szemben az online előnye, hogy a lejátszott események adattárba kerülnek és ezáltal bármikor visszanézhetőek és indokolt esetben felhasználhatóak.

Ezeket a programüzeneteket a munkatársaink elemzik. A leosztásokat visszajátszák és ha csalást vagy összejátszást tapasztalnak, az érintett játékosok számláit zárolják és kizárják őket a Römi-Party összes játékából, beleértve a későbbi versenyeket is, melyekre korábban a játékos benevezett vagy satellit-ről jogot szerzett. Játékosaink email-ben tett észrevételeit, melyben csalást vagy összejátszást feltételeznek, ugyanúgy kivizsgáljuk mint a rendszerüzeneteket.

5. Adatvédelem

Ahhoz, hogy a Römi-Party valódi pénzes asztalain játszhass, regisztrálnod kell! A regisztrációhoz meg kell adnod néhány személyes adatot: email-cím, születési idő, stb. Ezzel egyidőben választanod kell egy felhasználónevet és egy jelszót.

A Römi-Party csapata mindent megtesz annak érdekében, hogy a játékosok személyes adataival senki, semmilyen körülmények között ne tudjon visszaélni. Ezeket az adatokat titkosítva, a legszigorúbb követelményeknek megfelelve tárolja.

Játékosainkat arra kérjük, hogy jelszavukat arra illetékteleneknek ne adják meg, mert ezzel hozzáférést biztosíthatnak Römi-Party számlájukhoz.

6. Szervereink

Szervereink védelme kiemelten fontos számunkra. Fizikai és online támadások ellen kialakított termekben tartjuk őket. A termek klimatizáltak és meghatározott állandó páratartalmúak. A legmodernebb tűzjelzőrendszerrel, 24 órás kamerás biztonsági szolgálattal, speciális ajtó és zárszerkezetekkel törekszünk a teljes biztonságra. A szerverek energiaellátása két külön, egymástól független forrásból származik. Az esetleges meghibásodás elhárítását folyamatos szakszervíz biztosítja.

Játékszabályok