Bani reali

Echipa Remi-Party îţi doreşte bun venit în camerele de joc online-remi!

De decenii remi este jocul preferat a milioane de oameni de pe întreg pământul. Este jocul de nelipsit de la evenimentele sociale, întrunirile prieteneşti, din cafenele şi din cluburi.

REMI NU ESTE UN JOC DE NOROC!

Din jocul care se bazează pe cunoştinţe, memorie şi strategie, nu poate lipsi nici intuiţia şi norocul. Multilateralitatea jocului, combinaţiile nesfârşite ale cărţilor şi numărul uriaş de variaţii oferă întotdeauna o experienţă palpitantă şi distractivă jucătorilor. Mulţumită evoluţiei tehnicii şi a expansiunii tot mai mari a internetului, în sfârşit şi remi îşi poate ocupa locul merituos în lumea jocurilor online. În această idee am creat platforma de joc Remi-Party online, unde te poţi întâlni cu jucători reali în orice moment din zi, oriunde te-ai afla în lume.

Pentru a putea participa la acest joc pe bani reali, trebuie să te înregistrezi. După o înregistrare reuşită, poţi să-ţi încarci contul, lucru pe care poţi să-l faci în mai multe moduri din meniul "Casierie".

După încărcarea contului Remi-Party, poţi participa într-un joc pe bani reali.

Îţi oferim mai multe tipuri de jocuri pe bani reali, acestea pot fi turnee, ori jocuri la o masă, pe care le poţi găsi în pagina lobby, sub meniul "Mese cu bani reali".

Îţi dorim un joc plăcut!

Regulamente de jocuri